Groentecurry met vis en fruit

Groentecurry met vis en fruit

Groentecurry met vis en fruit

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 ui
250 gr wortel
250 gr prei
1 rode paprika
1 pot Thaise roerbaksaus (Conimex)
400 gr visfiletblokjes
200 gr mosselen
1 blikje ananasstukjes
1mango
dillegroen

Bereiden

Snijd de ui ,wortel, prei en de paprika in reepjes en roerbak dit 5 min. in wat olie. Voeg 1 pot Thaise roerbaksaus, visfiletblokjes,gekookte mosselen en de ananasstukjes en mango in reepjes toe en laat het 10 min. garen. Serveer met dillegroen en pepertjes. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus